PAPA FRANJA: CIONISTI ISKORIŠTAVAJU ISLAM ZA POKRETANJE TREĆEG SVJETSKOG RATA

 

Papa-Franja

Papa Franja je objavio da je Treći svjetski rat već počeo i dodao da to nije religijski rat već rat koji je izazvao Novi svjetski poredak zbog „interesa, novca i resursa“. 

„Ne smijemo se plašiti da kažemo istinu, svijet je u ratu zato što je izgubio mir“, rekao je papa.

„Kada govorim o ratu, govorim o ratu zbog interesa, novca i resursa, a ne o vjerskom ratu.

Sve religije žele mir, ostali žele rat“, rekao je papa Franja aludirajući na ciljeve Novog svjetskog poretka da u potpunosti kontrolišu živote svih ljudskih bića na planeti i dramatično smanje populaciju“.

„Ovo je rat. Bio je rat 1914. godine, zatim još jedan veliki rat od 1939. do 1945. godine, sada smo svjedoci novog rata. Ovaj rat nije nastao prirodno. Organizovan je. Ali je i dalje rat“, rekao je papa.

Papa razume Lucifersku želju Novog svjetskog poretka da iskoristi islam za pokretanje Trećeg svjetskog rata. Ovo nije rat zbog religije. Članovi Novog svjetskog poretka samo koriste religiju kako bi pokrenuli rat zbog novca, totalne kontrole i uništenja.

Veoma je značajno predviđanje trećeg svjetskog rata od strane Alberta Pajka. Albert Pajk je bio poznati Veliki čarobnjak u redovima Iluminata, ozloglašeni Luciferijanac i general Konfederacije u Američkom građanskom ratu.

On je još osamdesetih godina 19. vijeka tvrdio da će islam biti centralna tačka Trećeg svjetskog rata i da će Iluminati predvoditi islam u direktnom sukobu protiv Zapada.

Već smo vidjeli šta Novi svjetski poredak radi sa islamom. Kako kaže papa Franjo, iskoristili su ih kako bi stvorili krizu, sudar civilizacija. Ne sumnjajte u to da iluminati koriste islam kako bi ostvarili ciljeve Novog svjetskog poretka.

Dokumentovano je da je Albert Pajk pisao pismo „prijatelju“ 1871. godine opisujući posljednji i najveći svjetski sukob – Treći svjetski rat. Ovo pismo služi kao plan u kome piše šta će se dešavati u posljednjem ratu i Iluminati se toga pridržavaju do danas.

U tom zloglasnom pismu/planu su zapisane riječi Alberta Pajka da će proći 100 godina ili nešto više do dana kada će oni koji su smislili zavjeru svog vođu nazvati Kraljem Despotom cijelog svijeta i da će on uspostaviti luciferijansku diktaturu nad preostalim ljudskim rodom.

Pajk je očigledno predvidjeo zavjeru o započinjanju rata s ciljem postavljanja Antihrista na mjesto svjetskog vođe.

U Pajkovom pismu spominju se zastrašujuće tačni detalji prva dva rata.

„Prvi svjetski rat mora biti vođen da bi Iluminati uništili moć cara u Rusiji i da bi ta zemlja postala tvrđava ateističnog komunizma.

Drugi Svjetski rat se mora voditi iz dva razloga: Da bi se ustanovila izraelska država i da bi se proširila komunistička kontrola nad Evropom“.

„Treći svjetski rat mora biti podstaknut razlikama u politici Cionista i vođa islamskog svijeta“.

Kako tvrdi Pajk, islam će biti odlučujući faktor u padu Zapada. Nakon toga, islam će sam sebe desetkovati i time će dozvoliti da se proširi nova religija Luciferizma na planeti. Svi muslimani će pasti na taj režim. Neće postojati nijedan musliman koji se neće povinovati novoj religiji Novog svjetskog poretka.

Islam je samo oružje kojim će Iluminati uništiti Zapad. Slijedili su Pajkov plan kada su 2001. godine srušili Svjetski trgovinski centar i okrivili muslimane za to.

Kriza koja je nastala samo je ispunjenje dugo očekivanog proročanstva. Kako je Albert Pajk i predvidjeo, islam je religija koja je iskorišćena kako bi se napravila kriza.

A kao što svi znamo, od tada su stvari postale samo još gore. Šta je zajedničko svakoj krizi? Ko stoji iza nje? 

Islam.

Iluminati žele da vjerujemo da je suštinski problem u islamu. Oni žele da ne vidimo istinu: da koriste religiju kako bi postigli svoj krajnji cilj – da unište Zapad koji poznajemo i uvedu nas u Novi svjetski poredak.

Sve to je već smišljeno. Vidimo šta rade sa migranskom krizom i terorističkim napadima. Oni koriste islam kako bi zahuktali stvari. Samo ako razumijemo istoriju Iluminata možemo razumjeti trenutnu situaciju u svijetu i pobrinuti se da Iluminati ne budu ti koji kroje našu sudbinu.

(Webtribune.rs)

 

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net