SPAS JE U DISTANCIRANJU OD LUĐAČKIH SRPSKIH PSIHOPATA

Radi poštenog dijela Republike Srbije, mora se ukazati na činjenicu, na kojoj počiva ludačka "LOGIKA" zvanične Srbije, Srpske Akademije Nauka i Umjetnosti i "velikog" vožda (bolje rečeno ludaka) Dobrice Ćosića pa Slobodana Miloševića pa ovog ludog akademika Jovana Deratića gdje ubjeđuje ljude da je i Bog srbin.

Ovo je zaista najočigledniji primjer, koji ukazuje dokle sve ludilo može doći, ako se na vrijeme ne zaustavi i ne započne adekvatnim liječenjem.
Naravno, lažu i Bosnjaci, lažu i Hrvati ali ovakvu laž je uistinu teško razumjeti, na kraju je i sam Dobrica Ćosić to priznao.
Zato bi ovaj video trebalo prevesti na engleski, njemački i francuski jezik, ukloniti mu titlovanu uvredu cjelokupnom srpskom narodu i pustiti ga na YouTube, kao dokaz kako zvanična srbijanska politika, preko svoji telala truje svoje stnovnistvo, filujući ga mrznjom i netrpeljivosću, a ne na primitivan i podmukao nacin reći "Srbi lažu".

Zbog toga što je LAŽ veoma unosan posao, omiljena i u bosnjačkom, a bogme itekako i u hrvatskom etnoreligijskom narodu .

Iznimka je samo BOSANSKI NAROD, kao temeljni državotvorni narod koji je dokazao kako je daleko najpoštenijih namjera i najmoralniji od svih naroda na Balkanu, zbog čega ga primitivni i izopačeni djelovi balkanskih naroda, žedni krvi, mrze i negiraju !

Pred smrt Dobrica Ćosić tvorac projekta SANU zasnovanog na lažima i krvavim ratom u BiH pokušao je ipak reći da je svaka laž pa i srpska kratkog daha.

Evo što kaže Dobrica Ćosić pred odlazak na Božiji Sud:

Zbornik radova sa naučne i stručne rasprave o knjizi 
”Bosanski rat” 
Dobrice Ćosića, 2012., pp. 291-292).

Neznam koliko je ovo istina u Srbiji, ali znam da u Bosni onaj koji laže nema šansu da nešto postigne na duže staze jer svi ga prokuže brzo i proglase jebivjetrom pa se sprdaju i ismijavaju za takvima. Očito je da Bosanci nisu Bošnjaci, nisu ni Hrvati, ali ovo zasigurno govori da nisu ni Srbi. Pa naravno da je jasno kao dan da su Bosnu Bosanci napravili , a ko bi drugi. Bosanci i dalje Bosnu prave po istini a ovi trokonstitutivni po lažima i dalje je trodijele. Ne treba previše znanja nit pameti, lahko je skontati čija je Bosna, čija je pravda, gdje je istina bila i biće za sva vremena. Bosna naravno pripada Bosancima.

Povampireni akademac Jovan Deratić - video:

Poše: LjutaKrajina/B.S.

Izvor: Ljuta Krajina

 

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net