FAŠIZAM / ISIL je objavio pravila tko se i kad smije seksati s ropkinjama

KATEGORIJA FAŠIZAM

Mi građani živimo u fašističko uređenoj zemlji

Reuters

Piše: Magdalena Rendulić

Prije nego se novi vlasnik smije seksati sa zarobljenom ženom ili djevojčicom mora pričekati da joj prođe menstruacija kako bi se 'pročistila', nema ni analnog seksa... Moralni vođe ISIL-a objavili su detaljan popis pravila ponašanja prema ropkinjama koji se, uglavnom, sastoji od toga tko i kada se smije seksati sa zarobljenim ženama. Dokumente i pravne propise u obliku fetvi, vjerskih zakona, među kojima se nalazi i ovaj dokument, zaplijenile su američke snage za posebne operacije u svibnju u napadu u Siriji kada je ubijen jedan od čelnika IS-a, Abu Sayyaf.

U setu pravila, između ostalog, piše kako otac i sin ne smiju imati spolne odnose s istom ropkinjom, kao i da se sa ženom koja ima više vlasnika nitko ne smije seksati jer je ona 'zajedničko vlasništvo'. Isto tako prije seksa s novom ropkinjom trebaju pričekati da joj prođe iduća mjesečnica kako bi se 'pročistila'. UN optužuje teroriste Islamske države za otmicu i silovanje tisuća djevojčica i žena.

Neke od najmlađih žrtava imaju svega 12 godina, piše Reuters koji je i prvi objavio fetvu. Džihadisti su objavili ovaj skup pravila jer su se, piše u fetvi, neka 'braća nedolično ponašala prema robinjama', a s tim se pravilima nisu sreli odavno, pa su ih odlučili podsjetiti na to kako se treba ispravno ponašati prema ropkinjama. Fetvu o ponašanju prema seksualnim robinjama prenosimo u cijelosti: Nije dozvoljeno da vlasnik ropkinje ima snošaj s njom prije nego što joj završi menstrualni ciklus, odnosno dok se ne pročisti. Ako je trudna i nema menstruaciju, vlasnik ne smije imati snošaj s njom dok se ne porodi.

Nije dozvoljeno uzrokovati abortus. Ako je vlasnik pusti, samo on smije imati snošaj s njom i nikome ne smije dozvoliti da ima odnos s njom. Ako vlasnik ropkinje, koja ima kćer pogodnu za snošaj, ima odnos s kćeri, on više ne smije imati odnos s njenom majkom. Majka mu više nije dostupna. Ako on ima odnos s majkom, ne smije imati odnos s kćeri. Ona mu više nije dostupna.

Vlasniku dvije sestre nije dozvoljeno imati snošaj s obje, nego samo s jednom. Drugu sestru može prodati, pokloniti ili osloboditi. Ako je ropkinja u vlasništvu oca, njegov sin ne smije imati snošaj s njom, i obrnuto. Osim toga, snošaj s ropkinjom u vlasništvu supruge također nije dozvoljen. Ako je otac imao snošaj s ropkinjom koju je potom dao ili prodao sinu, više nema pravo na općenje s njom. Ako ropkinja zatrudni s vlasnikom, on ju ne smije prodati i ona je slobodna nakon njegove smrti.

Ako vlasnik oslobodi svoju ropkinju, on više nema pravo na snošaj s njom jer je ona postala slobodna i više nije njegovo vlasništvo. Ako dvojica ili više njih kupi ropkinju, nitko od njih nema pravo na snošaj s njom jer je ona zajedničko vlasništvo.

Nije dozvoljeno imati snošaj sa ženom koja ima menstruaciju. Nije dozvoljeno imati analni seks sa ropkinjom. Vlasnik ropkinje mora pokazati suosjećanje prema njoj, biti dobar prema njoj, ne ponižavati je niti joj davati zadatke koje ne može obaviti. Vlasnik ne smije prodati ropkinju nekome za koga zna da će se loše odnositi prema njoj ili joj učiniti nešto što je Alah zabranio.

24 SATA HR

______________________________________________________________________________

Mi Bosanski građani sa svojom temeljnom autohtonom i historijskom, kulturološkom odrednicom, jedno smo, i jedina nacija Bosanska a ne tri kako nas na fašistički način dijele, obmanjuju, razaraju tkivo Bosanskog identiteta i sistematski organizirano kroz stvorene entitete i njihove institucije klerofašizama, šovinizma i neonacizma u čijem značenju su opisana najstravičnija poglavlja antisemitizma, ksenofobija, homofobija, rasizam, nacionalizam, etatizam, militarizam, i još na to nas sve sistemski kroz depotizam, organizirano pljačkaju, raseljavaju i uništavaju.

_____________________________________________________________________________

LjutaKrajina.NET

 

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net