Nermin Ogrešević u Cazinu sa strankama PET U JEDAN pobjedio uz pomoć biračkih odbora

(FOTO+VIDEO) VELIKO SLAVLJE: Cazin slavi rekordni četvrti mandat načelnika Nermina Ogreševića

Kao što smo i pisali, Naime 2. ktotobra  građani će prilikom posjete svojih birački mjesta imati priliku da vide njihove podanike i sluge označenih prevaranata u biračkim odborima pod nazivom (pet u jedan) 5/1  što  pored Asda čine fiktivne stranke pod nazivom 'Nezavisni socijal demokrati Mile Marčeta', 'Komunistička partija', 'Povratak otpisanih' i 'Savez za stari grad RS', svi oni i one registrovane u Republika Srpska kao pročetničko orjentirane stranke ili tako nešto slično na principu nacionalno a radikalno. Kroz biračke odbore kontrolišu 55% biračkiog tijela. A ispred svakog biračkog mjesta imali su šator ili auto na kojem suplaćali svaki glas. Da fašisti, šovinizam, nacionalizam mogu biti jedinstveni pokazuje ova koalicija ''Pet u jedan 5/1 ''  koju za područje Cazin a za svoju svrhu i korist  je organizovala Ogreševićeva stranka Asda.

Tako da definitivno i konačno načelničku poziciju i prvog čovjeka u Cazinu građani, članovi i simpatizeri MOSTA biraju apsolutnom većinom dr. Almina Handanagića, što znači u poštenom smislu glasanja. A prevarom, manipulacijom i falsifikovanjem izbora po već uhodanom principu,  pobjeda je uslijedila ponovo  načelnika Ogreševića i njegove Asda kao što smo  najavljivali obzirom na organiziranu manipulaciju.

Cazin.net portal piše da na ulicama Cazina okupio se veliki broj članova i simpatizera A-SDA kako bi zajedno proslavili izbornu pobjedu. A mi kazemo pobjeda  kroz falsificiranje izbornih rezultata i kupovinu glasova, pa tako postao i zauzeo četvrti mandat načelnicke pozicije Općine Cazin.

Staljinov metod, nije bitno ko glasa bitno je ko broji glasove!!!

Što će poduzeti opozicija po ovom izbornom falsifikovanom rezultatu ostaje da se vidi...

Ovaj članak sa pobjedom Ogreševića i stranke Asda objavljujemo u rubriku Fašizam, kao što objavljujemo na istu rubriku pobjedu Fikreta Abdića i njegovih laburista..

Ljuta Krajina

 

Povezano iz kategorije

Error: No articles to display

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net