JOSIP ŠIMIĆ: Visoku cijenu platit će Semir Efendić po tužbi za klevetu zbog iznesenih laži o meni!

semirefendic10042017
 

SARAJEVO - Dana 09. travnja 2017. godine na stranici lutka prostitutka Semira Efendića, načelnika općine Novi Grad, osvanuo je kvazi tekst, koji izobiluje svjesno ciljanim zlokobnim dezinformacijama od istog! 

Prije nekoliko dana, a nakon što sam dobio provjerene informacije iz Federalne uprave policije o Semiru Efendiću, Dini Konakoviću i dr., napisao sam članak putem sredstava javnog priopćavanja o istim, a kojeg su objavili mnogi portali. Shodno gore navedenom datumu, na moj članak o istom, (a budući da sam već dvije godine stalni suradnik portala Dnevno.ba, Dnevno.hr i najčitanijeg Hrvatskog političkog tjednika 7Dnevno), oglasio se lutak prostitutak Semir Efendić, koji će zacjelo po skorom odlasku na robiju u KPZ Zenicu biti mnogima tamo djevojka!

Isti u svojoj objavi o meni spominje, citiram: “da sam protuha, odnekud došao da studiram, da sam počeo pisati o svemu i svačemu pa čak i o njemu” (Semiru Efendiću), nadalje isti spominje u svojoj objavi, kako “nemam veze s općinom Novi Grad, kako nisam stanovnik te Općine, kako ništa ne znam o toj Općini”, te isti navodi u svojoj objavi, kako sam “o njemu (S. Efendiću) počeo pisati gluposti, i da to po njemu otkriva, koje su moje namjere dolaska u Sarajevo, te isti na kraju zaključi, kako moje namjere nisu dobre…”! Efendić piše, kako “ja ne volim njegovu općinu kao on”! Voli i Dodik Republiku Srpsku pa je opljačka! Sve što Efendić o meni zna, jest da sam “protuha”, kako isti izjavi. Da nije žalosno, bilo bi smiješno!

Osobito ističem izjavu Semira Efendića, kad isti izjavi, ničim to potkrepljujući, da “moje namjere nisu dobre, te da ne volim općinu N. Grad” – na ovakav način i ovakvom izjavom, isti je stvorio društveni ambijent za moj linč, čime je šteta po mene nastupila na području cijele BiH, te je isti indirektno poručio svojim fanovima i “gelipterima” njemu podložnim, i onima koji poput Semira Efendića “vole” općinu Novi Grad, a istodobno je opljačkaše, dakle, isti je svojom izjavom stvorio i realizirao put svojim fanovima da napadnu na život i tijelo Josipa Šimića, jer kako Semir Efendić izjavi da “nemam dobre namjere i da ne volim njegovu Općinu” – ova njegova izjava indirektna je poruka njegovim fanovima i stanovnicima te Općine da izvrše atak na mene, pod izlikom kako “Josip Šimić “ne voli općinu N. Grad i da nemam dobre namjere prema istom” – kako isti izjavi u svojoj objavi.

O svemu će biti obavješteno Tužiteljstvo u Sarajevu, obzirom da se u mnogim predmetima, koje vode nadležna Tužiteljstva, a vezano za ubojstva, organizirani kriminal…, pojavljujem kao svjedok Županijskog tužiteljstva Sarajevo i Tužiteljstva BiH, te me je ovom izjavom Efendić izložio ciljanom linču! Upravo su Tužiteljstvo KS, te Tužiteljstvo BiH pokrenuli mnoge istrage na osnovu mojih objava putem portala, gdje sam im blagovremeno svaki puta predao dokaze! U zadnje vrijeme raskrinkao sam i Dalidu Burzić o čemu su prenosili mnogi portali i novine. Nju sam raskrinkao samo zato, jer reketari onakve poput Konakovića i Efendića, da zauzvrat ne odu u zatvor!

Ovakvo jedno oglašavanje o meni od strane Semira Efendića, koje izobiluje dezinformacijama, kvazi logičkim zaključivanjima, s ciljem dalje obmane javnosti u svezi prikrivanja njegova kriminala, dokaz je, da je kod njega u zadnje vrijeme prisutan strah, panika i očaj jakog intenziteta – vjerojatno od hapšenja zbog sumnjivih poslova istog! Naravno Efendićeva reakcija je razumljiva, jer ja nemam samo dobre namjere prema onima koji nas pljačkaju…

Naime, oni koji me znaju, rođen sam i živim u Sarajevu 20 godina, u kojem sam završio petogodišnji filozofsko-teološki studij, a po završetku istog, upisao sam i Političke nauke u Sarajevu, gdje sam sretan čovjek zbog onog što radim, upravo raskrinkavajući one ogrezle u kriminalu poput Efendića i dr., jer je moj zadatak – biti im noćna mora!

Od samoga početka moga istupanja u medijima u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije, nikad nisam iznio neprovjerene i netočne informacije. Prilikom iznošenja informacija u medije, bile su to informacije, koje svoje uporište imaju u aktima SIPA-e, OSA-e…, te je to stoga i razlog zašto me nikada nitko nije tužio za klevetu, nego su se isti o kojima pišem dali u prijetnje, vrijeđanje, dezinformirajući javnost poput Efendić Semira svojim pamfletskim objavama, koje izobiluju kvazi informacijama o meni i drugima, a sve s ciljem, kako bi Semir Efendić pažnju javnosti skrenuo sa svoga kriminala o čemu smo pisali.

Semir Efendić dalje navodi, kako su u tom njegovom “postupku bili inspektori Ivica Milić i Mladen Jovanović” – njegove riječi! Iako sam to znao od samog početka istrage protiv Efendića. Isti spominje tekst objavljen prije na portalu “The Bosnia Times”, koji razotkriva njegov kriminal, te isti nastavlja dalje i piše na svojoj stranici, kako me je “sreo njegov rođak Muamer Efendić i upitao: Šta mi je? Zašto pišem o Semiru…”, nakon čega sam prema riječima Semira Efendića kazao, da je “tekst napisao Latić Nedžad, a ja samo dao recenziju”! Semir Efendić nadalje spominje, kako sam ja njegovom rođaku kazao, da ja “poznajem istražitelja, koji mi je to rekao…”, te isti zaključuje “koji je to istražitelj koji studentima govori postupke koje vodi”!

I ovaj pasus njegovih riječi na njegovoj FB stranici izobiluje dezinformacijama! Isti laže da sam ja njegovom rođaku kazao, da poznajem istražitelja, koji mi je to navodno rekao. Tko mi je te informacije dao od osoba koje rade u FUP-u govoriti ne mogu u skladu sa profesionalnom tajnom. Točno je naime, da me sreo njegov rođak, koji je prije svega, kako sam čuo narkoman, vrlo opasan, opasniji od Semira Efendića. No, sadržaj koji je S. Efendić iznio na svojoj stranici, a vezano za slučajni susret između mene i njegovog rođaka Muamera Efendića, odudara od stvarnog stanja stvari!

Semir Efendić nije naveo da me isti taj njegov rođak verbalno napao, psujući mi majku, vrijeđajući, pa čak je i zamahnuo desnom rukom da me udari, nakon čega je morala i PU Centar reagirati, o čemu je sačinjena službena zabilješka. Sve ovo govori o nekulturi i prijekoj nasilničkoj naravi porodice Efendić. Nazovite policiju Centar, pa provjerite, pa se uvjerite tko istinu govori. Sve ovo Semir Efendić poturak Erdoganov ne govori, a i kako će jer mu ne ide u prilog, ali su zato o ovom slučaju mnogi portali pisali, više na: Zašto Dalida Burzić odlaže uhićenje Efendića i Konakovića?

josipsimic10042017

Kriminal Semira Efendića je dokumentiran, te se na potezu čeka Tužiteljstvo u Sarajevu.

Isti spominje da sam špijun Fahrudina Radončica, međutim, tko me čita u medijima zna da sam Fahru zbog ubojstava, njegova organiziranog kriminala, istresao “uzduž i poprijeko” putem portala! Svi se moji članci o Fahri mogu naći na portalima, ali i na mome FB profilu. Teza Semira Efendića da sam špijun Radončića otpada! Semir Efendić je učenik Hasana Čengića, predsjednika Sabora IZ BiH i čovjeka s američke crne liste, o čemu ću uskoro pisati.

Isti u svojoj objavi naveo je brojne slučajeve ubojstava, koje nemaju veze s istim, a sve s ciljem, kako bi isti u svojoj objavi dobio na važnosti kod građana, koristeći na taj način svjesno emocije građana zbog prerano ugašenih mladih života i dokaz je njegove neupućenosti u oglašavanju putem medija, jer brka “babe i žabe”!

Semir Efendić u svojoj objavi zaključuje, da “ne vjerujete ni meni, ni Tužiteljstvu, ni Latiću…”!

I nemojte vjerovati ni meni, ni Tužiteljstvu…, vjerujte samo Bogu ili Semiru Efendiću. Semir Efendić u svome obraćanju javnosti ističe samo, da nikome ne vjerujete, ali ne nudi niti jedan argument, koji bi pobio naše pisanje o njegovom kriminalu. Semir Efendić je očit primjer i dokaz, da su u politiku ušli manijakalni depresivci, infatilni i maligni narcisi, neizlječivi psihopati, zloćudni sociopati i bolesni egoisti! Efendić Semir svjesno koristi narod za obranu svoga lopovluka, baš kao što to rade i Čović, Dodik i Izetbegović.

Zbog ovakve objave Semira Efendića o meni, da sam “Fahrin bratija” – špijun – iznoseći izričitu tvrdnju bez dokaza, isti će snositi žestoke posljedice po tužbi za klevetu na sudu, kao i zbog niza neistinitog sadržaja o meni!

Više na:

 Zašto Dalida Burzić odlaže uhićenje Efendića i Konakovića?

S poštovanjem.
Josip Šimić

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net