VIDEO: “Cazinski nadrealisti”: Malo se šalimo.......

VIDEO: “Cazinski nadrealisti”: Malo se šalimo na vlastiti račun

“Cazinske nadrealiste” pamte po novogodišnjim programima u kojima je najviše humora na političku situaciju u BiH, ali i klipovima “Marš na Drinu”, “Man in black”, “Sulejman Veličanstveni u potrazi za auspuhom”… I ove godine, kako najavljuju, pripremili su program koji će gledaoce nasmijati do suza. Ipak, ističu, najbolji kritičari su gledaoci koji će donijeti konačni sud.

Jedan od sedam učesnika ovog programa Kenan Alagić rekao je za Anadolu Agency (AA) da i ove godine sedmočlana ekipa novogodišnjeg programa Radio-televizije Cazin, koja u tom sastavu radi 20-tak godina, priprema Novogodišnji program.

“Za ove dvije decenije navikli smo gledaoce, ne samo televizije Cazin nego i ostalih TV kuća, da pravimo taj humoristično-zabavni program u trajanju od oko dva sata. Naravno da od te tradicije nismo odustali ni ove godine, prije svega, želeći zabaviti gledaoce i publiku ali i još u neku ruku uživamo u tom poslu, tako da se i mi sami zabavljamo”, istakao je Alagić.

Naglašava da pripremaju program u istom obimu.

“Gotovo smo ga završili, ostalo je još malo. Ekipa je ista, a sadržaj je drugačiji. I ove godine bit će četiri ili pet obrada poznatih narodnih i zabavnih hitova”, ispričao je Alagić za AA.

Cazin.Net

LjutaKrajina.NET

 

Općine Unsko-sanskog kantona

                 

Android App za LjutaKrajina.net